Presa şi-a desemnat „trăgătorii de elită” în cadrul „Cupa presei la tir”

Cu prilejul „Zilei Forţelor Terestre”, Brigada 81 Mecanizată Bistriţa a organizat ieri, 22.04.2010, în Poligonul automatizat Livezile, un concurs de tragere dotat cu trofeul „Cupa presei la tir”, la care au participat reprezentanţii mass-mediei bistriţene.

După executarea şedinţei de tragere, jurnaliştii prezenţi, care au dat dovadă de certe calităţi de „luptători cu arma”, au fost premiaţi de către gen. de brigadă Ioan Manci, cdt. Brigăzii 81 Mecanizată, care i-a felicitat şi a făcut un scurt expozeu privind activităţile desfăşurate de batalioanele din cadrul brigăzii.

Iată care au fost „trăgătorii de elită” din cadrul mass-mediei şi dibaci în arta tragerii cu pistolul mitralieră: Locul II – Ilie Chesăuan de la ziarul „Răsunetul”, un bărbat care promite şi a dat dovadă de certe calităţi de trăgător, Locul II – Cristian Berari de la AS TV şi locul I – col. (r) Ovidiu Lăzăroaie de la ziarul „Mesagerul”.

La concursul de tragere „Cupa Forţelor Terestre”, la care au participat cadrele militare în rezervă şi retragere din Garnizoana Bistriţa, clasamentul arată astfel: locul I plt. adj. Pr. Melente Coptil; locul II – plt. adj. V. Bulbuc şi locul III – col. (r) Alexandru Tohati.

Felicitări tuturor participanţilor, câştigătorilor şi organizatorilor.

Profesionista Muzică Militară prezentă şi-a dovedit, încă o dată talentul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5