Jurnaliştii bistriţeni provocaţi la duel, foc cu foc, în cadrul Cupei presei la tir

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre, Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” a organizat o activitate specifică, dedicată jurnaliştilor şi veteranilor din Armata României – foşti ofiţeri şi subofiţeri, cu un impact deosebit în viaţă, prin lovirea ţintelor, în cadrul „Cupei presei şi a veteranilor la tir”, organizată în 19 aprilie, în poligonul automatizat Livezile.
Pentru câteva minute, jurnaliştii au schimbat pixul, camera video, reportofonul, microfonul, laptop-ul etc. cu pistolul mitralieră, ciuruind cu gloanţe ţinta piept şi ţinta alergând, dând dovadă de adevăraţi luptători şi apărători de neam şi ţară.
În urma punctajului obţinut s-au clasat, ca „trăgători de elită”, pe lângă nobila meserie de jusnalist, în cadrul „Cupa presei şi a veteranilor la tir” 2017 stabilindu-se următorul clasament: locul I – Emil Şandor Iustian de la TV Bistriţa, vicepreşedinte AJVPS B-N, un iscusit şi dibaci vânător şi pescar, preşedinte ACR Sucursala Bistriţa, locul II – jurnalistul Marius Chiuzan de la ziarul Bistriţanews şi locul III – Cornel Ciocan de la AS TV Bistriţa.
Premierea a fost făcută de către col. Ioan Marian Cristurean, locţiitorul cdt. Brigăzii 81 Mecanizată Bistriţa.
Un eveniment care a demonstrat că jurnaliştii ştiu să schimbe, rapid şi la nevoie, tipurile de „arme” cu care luptă pe „frontul informaţiilor”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5