Karatiştii năsăudeni ai maestrului emerit Sebastian Sorin Arjoca – 7 medalii, la Oradea

Sâmbătă, 10 mai 2014, la Oradea, s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de Karate Kyokushin copii, o competiţie de anvergură, organizată de Federaţia Română de Karate Kyokushin, cu participarea a circa 2000 de sportivi din toată ţara.
De la Năsăud au participat opt copii antrenaţi de maestrul emerit Sebastian Sorin Arjoca, care s-au întors cu şapte medalii: două de argint şi cinci de bronz, o performanţă excelentă ţinând cont de numărul mare de sportivi care ţinteau podiumul.
Astfel, la Kumite copii sub opt ani, Andreas Floroaie (30 kg) – locul III, Năşcuţiu Florin (30 kg), locul III şi Pop George (35 kg) – locul II, ambii la grupa 8-10 ani.
La Kumite copii 11-12 ani, Năşcuţiu Ionuţ (40 kg) a ocupat locul III, iar Magdea Ştefan (+55 kg) a reuşit să ocupe locul III.
La copii 13-14 ani, Rozalinda Linul (50 kg) a ocupat locul II, iar Ana Maria Gliga (55 kg) a reuşit locul III.
„A fost un concurs epuizant, care s-a desfăşurat de la ora 9.00 până la 21.00, proba kumite fiind cea mai dură, cea mai dinamică probă de karate. Rezultatele îi onorează în primul rând pe copii, abia apoi pe noi, antrenorii. Sunt foarte fericit şi mândru de sportivii mei. Pe această cale ţin să le mulţumesc tuturor celor care ne susţin şi ne ajută pentru a ne putea deplasa la aceste campionate…”, a spus, cu modestia care-l caracterizează, maestrul emerit Arjoca.
Cu riscul de a-l supăra, eu trebuie să vă spun că maestrul Sebastian Sorin Arjoca face performanţă cu aceşti sportivi exclusiv din banii dumnealui şi puţinii bani ai copiilor. Maestrul le cumpără mănuşi, kimonouri, fructe etc. De data aceasta, la Oradea, le-a plătit şi hotelul (cazarea), dar nu doreşte să facă publice aceste gesturi mărinimoase. Îi dorim sănătate şi putere de muncă pe mai departe, felicitându-i şi pe karatiştii dumnealui.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5