Năsăudeni pe podiumul Campionatului Naţional de Karate Kyokushin de la Arad

Sâmbătă, 9 mai, la Arad, au avut loc finalele Campionatului Naţional de Karate Kyokushin organizate de Federaţia Română de Karate şi oficialităţile Aradului. Năsăudul a participat cu cinci sportivi, patru la categoria copii şi unu la seniori open.
Sportivii maestrului emerit Sebastian Sorin Arjoca au reuşit să ocupe locuri fruntaşe şi la acest campionat. Iată rezultatele: Denisa Croitor - locul II şi medalie de argint la categoria +60 kg fete kumite copii (11-12 ani); Ştefan Magdea – locul II şi medalie de argint la categoria grea kumite copii (11-12 ani), Andreas Floroaie – locul III şi medalia de bronz la categoria kumite copii (9-10 ani), Ana-Maria Moraru- locul III şi medalie de bronz la categoria kumite (11-12 ani).
Toţi aceşti sportivi sunt de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud.

Open senori

Rozalinda Linu locul III şi medalie de bronz la kumite seniori open. Această sportivă este încă junioară, fiind născută în 1999. A luptat cu o jucătoare de 85 kg, ea având doar 55. A fost cel mai tehnic meci al Campionatului Naţional, motiv pentru care spectatorii au aplaudat-o îndelung, fiind selecţionată în Lotul Naţional al României. Este elevă la Colegiul Naţional „George Coşbuc”. „Aduc mulţumiri conducerii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” pentru ajutor, precum şi doctorului George Adrian pentru sprijinul acordat în obţinerea vizelor medicale. De asemenea, şi doamnei Cristina Iordan de la SC Everest Năsăud, care a oferit fiecărui sportiv câte un tricou imprimat cu sigla Federaţiei Mondiale de Karate. Copiii au fost încântaţi de rezultatele obţinute, purtând medaliile şi tricolorul tot timpul, atât în Arad, cât şi pe drumul de întoarce la Năsăud”, a precizat maestrul emerit Sebastian Sorin Arjoca, care depune nu numai suflet în antrenamentele cu copiii...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5