Kitul chirurgial MGuide de la MIS România – un ajutor pe care te poți baza pentru orice intervenție

Edentația – sau ceea ce, în termeni populari, înseamnă lipsa unuia sau a mai multor dinți – poate avea un impact semnificativ asupra încrederii în propria persoană. Problema este amplificată de faptul că, odată ce dinții încep să cadă, activități comune precum mâncatul, vorbitul sau zâmbitul devin stânjenitoare pentru multe persoane care se confruntă cu această problemă. În plus, edentația cauzează și probleme de sănătate orală, care netratate în timp util vor determina probleme mai complexe.

Dar implantologia dentară a făcut progrese semnificative în ultimele decenii, ajungând la performanțe care se ridică fără probleme la nivelul dinților naturali. Un implant dentar corect efectuat aduce o multitudine de avantaje, precum:

  • Arată foarte bine – implanturile dentare sunt, din punct de vedere estetic, identice cu dinții naturali, făcând pierderea acestora un aspect de domeniul trecutului.
  • Păstrează sănătatea dinților adiacenți – întrucât implanturile dentare nu au nevoie să fie „ancorate” în dinții din imediata apropiere prin punți, acestea conservă integritatea și sănătatea întregii danturi. O persoană care apelează la acest tip de procedură nu se va mai confrunta cu degradarea vertiginoasă a sănătății orale.
  • Mai multă încredere în propria persoană – Protezele dentare nu erau tocmai o soluție plăcută, nici din punct de vedere estetic, nici din punct de vedere al confortului resimțit de pacient. Însă implanturile dentare sunt stabile, rămânând „la locul lor” timp de decenii, oferind același aspect și aceeași senzație pe care o oferă dinții naturali.
  • Sunt o soluție pe care te poți baza – pacienții nu trebuie să se mai îngrijoreze în legătură cu aspecte precum înlocuirea punților dentare, putând folosi implanturile întocmai precum își foloseau dinții naturali.

Oferă-le pacienților tăi zâmbetul pe care și-l doresc cu ajutorul instrumentelor de cea mai bună calitate, oferite de MIS România

Implanturile dentare reprezintă, așa cum am arătat mai sus, un mare progres în ceea ce privește sănătatea orală a pacienților, cât și în materie de aspect estetic. Ca medic stomatolog, ai nevoie de cele mai bune instrumente pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai bune condiții, oferind rezultate perfecte. Una dintre cele mai inovatoare soluții pe care le poți utiliza în cabinetul sau clinica ta este kitul chirugical MGuide, oferit de MIS România.

MIS România este importator unic al produselor MIS Implant Technologies Ltd. Toate produsele din ofertă sunt aprobate de Ministerul Sănătății din România, fiind aliniate și la standardele internaționale ISO (International Organization for Standardization), CE (European Conformity) și FDA (Food and Drug Administration).

Produsele oferite de MIS reprezintă un vârf al tehnologiei și inovației în materie de implantologie, întrucât compania investește permanent în îmbunătățirea implanturilor și kiturilor chirurgicale pe care le oferă, având o atenție deosebită atât la aspectul estetic, cât și la cel funcțional al produselor din portofoliul său.

Kitul chirugical MGuide – ce conține și ce beneficii aduce

Kitul chirurgical MGuide conține seturi destinate implanturilor cu conexiune conică C1 și V3 din oferta MIS, alături de un kit dedicat implanturilor SEVEN, care oferă o conexiune hexagonală. De asemenea, poți opta pentru un kit de inele metalice narrow, care se potrivesc la ambele tipuri de conexiuni, acestea fiind recomandate în special în cazul implanturilor efectuate în zona mandibulară anterioară și între dinți.

În portofoliul MIS se găsesc și kituri de freze pilot universale, care se utilizează în prima parte a intervenției de implant, fiind perfect compatibile cu toate modelele de implant MIS. În aceste kituri vei găsi freze dentare cu design special, care îmbunătățesc eficiența intervenției întrucât se opresc exact în poziția și la adâncimea prestabilite.

Un plus oferit de kitul chirurgical MGuide este designul personalizat prin tehnica CAD/CAM, care este una dintre cele mai inovatoare soluții pentru chirurgia dentară ghidată digital. Șablonul MGuide dispune de un cadru deschis, care facilitează vizualizarea întregului câmp operator în timpul intervenției chirurgicale. Șablonul oferă o precizie sporită, fără îndepărtarea acestuia, permițând astfel anestezia și irigația din toate unghiurile, fără devieri.

În plus, materialul din care este confecționat șablonul MGuide este rezistent și biocompatibil, dar suficient de ușor încât pacientul să beneficieze la rândul său de un confort sporit pe toată durata operației.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5