La 10 ani, cercetat pentru furt

Un minor şi un tânăr de 24 de ani din Silivaşu de Câmpie sunt suspectaţi că au sustras mai multe bunuri dintr-un imobil. Joi dimineaţa,  poliţiştii au fost sesizaţi de către N.I. (57 ani) din municipiul Bistriţa cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au pătruns în locuinţa, proprietate personală, din Silivaşu de Câmpie, de unde i-au sustras bunuri.

          “În urma cercetărilor efectuate, au fost identificaţi principalii suspecţi ai furtului în persoana numiţilor T.Ş. în vârstă de 24 de ani din comuna Rîciu, judeţul Mureş, şi M.M.P. în vârstă de 10 ani din comuna Silivaşu de Câmpie. Aceştia sunt suspectaţi că în seara zilei de 22 ianuarie a.c. au pătruns în locuinţa persoanei vătămate, N.I., iar din bucătărie au sustras un radiocasetofon, un ciocan de lipit şi un uscător de păr. Din imobil cei doi suspecţi au mai sustras încălţăminte”, precizează Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, prin intermediul unui comunicat de presă.


          Bunurile sustrase, în valoare de aproximativ 600 de lei, au fost recuperate și restituite persoanei vătămate. Cercetările continuă de către Secţia 3 Poliţie Rurală Sânmihaiu de Câmpie sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5