La bacalaureatul din Beclean, a excelat doar Colegiul Naţional “Petru Rareş”

Aşa cum arată rezultatele examenului de maturitate recent publicate, Colegiul Naţional“Petru Rareş” Beclean se remarcă nu doar în oraş, ci la nivel de judeţ, prin numărul mare de promovaţi examenul de maturitate, spre deosebire de Liceele Tehnologice “Henri Coandă”, “Agricol” din aceeaşi localitate şi “Ion Căian Românul” din Căianu Mic, instituţii unde reuşitele sunt mult mai modeste.

Reuşite cu sutele
La Colegiul Naţional “Petru Rareş”, numai nouă elevi n-au obţinut notă de trecere, unitatea putându-se lăuda cu 140 de promovaţi; absent a fost doar unul dintre înscrişii pe liste. Cea mai mare medie - 9,5 - îi aparţine lui Mălinaş Lucian-Vasile (filologie), care a susţinut probele scrise de limba şi literatura română (9,45), istorie (9,05) şi geografie (10).

Niciun promovat
La polul opus se află Liceul Tehnologic “Henri Coandă” Beclean, unde din 58 de elevi 9 nu s-au prezentat, iar cei care au susţinut probele bacalaureatului au căzut pe capete, niciunul nereuşind să ia notă de trecere.

Nici prea-prea, nici foarte-foarte
Liceul Tehnologic “Ion Căian Românul” din Căianu Mic are 7 admişi din 12 participanţi, 5 fiind respinşi. Cea mai bună medie - 9,13 – a fost obţinută de către Pop Georgiana-Alina (technician în activităţi economice), care a fost notată cu 8,15 la limba şi literatura română, 9,65 la matematică şi 9,6 la geografie.
La Liceul Tehnologic Agricol Beclean, au reuşit 21 de elevi, 88 au fost respinşi, iar 14 nu s-au prezentat. Cu 9,45, prima este Benche Andreea Alexandra (technician ecolog şi protecţia calităţii mediului), care a obţinut 9,15 la limba şi literatura română, 9,6 la matematică şi 9,6 la anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5