LA BISTRIŢA BÂRGĂULUI ASFALTUL ACOPERĂ ULIŢA PIETROASA

Prin HG.577, privind investiţiile din fonduri guvernamentale, la Bistriţa Bârgăului s-a trecut, în această toamnă, la asfaltarea drumurilor comunale, începând cu uliţa Pietroasa, lucrare pentru care s-au primit pînă în prezent suma de 346.000 de lei.

Acţiunea de obţinere a fondurilor necesare şi a realizării proiectelor a fost demarată cu ani în urmă datorită perseverenţei primarului Vasile Laba, în cadrul unui program de investiţii multianual aprobat de Ministerul Dezvoltării Regionale care se va derula în continuare. Acest program prevede pentru uliţa Pietroasa atât asfaltarea cât şi reabilitarea acestuia pe o lungime de aproape 8km.

Tot prin Ministerul Dezvoltării, se află în curs de evaluare ofertele pentru modernizarea uliţelor şi străzilor din centrul comunei, pe o lungime de aproape 6 km.

Prin străduinţa administraţiei locale a comunei Bistriţa Bârgăului, pe lângă fondurile guvernamentale s-a reuşit şi accesarea de fonduri europene pentru reabilitarea drumurilor forestiere, prin Măsura 125, urmând să se realizeze şi lucrările pentru drumul Blidireasa - Pietroasa de Jos, unde se prevede asfaltarea a 3 km şi pietruirea a 6,5 Km.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5