La Feleac, se caută parteneri de lucrări

Prin grija Asociaţiei Crescătorilor de Taurine din Feleac – Lucreţia şi Vasile Bidian – s-au obţinut fonduri pentru efectuarea unor lucrări pe păşuni, gospodarii de aici fiind renumiţi crescători de animale şi de unde zilnic sunt livrate către unităţile de procesare cantităţi însemnate de lapte.

Primăria Nuşeni şi consilierul local Gheorghe Gherman, alături de sătenii din Feleac, au purces deja la găsirea unor parteneri de lucrări, parteneri care dispun şi de utilaje necesare modernizării păşunilor, a drumurilor de acces. Banii obţinuţi vor fi folosiţi pentru amenajarea drumului spre păşune, administrarea de îngrăşăminte chimice, amenajarea de fântâni, de poduri şi podeţe, de umbrare, de alte lucrări necesare unui păşunat normal.

Drumul ce se cere modernizat este de peste 300 m şi, ca atare, firmele doritoare, specializate îşi pot depune ofertele la adresa mai sus menţionată, respectiv ACT Feleac. Se solicită mai cu seamă acele firme care dispun şi de utilaje mecanice necesare efectuării la timp şi de calitate a modernizărilor ce se vor derula în perioada următoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5