La Heniu fotbalul începe odată cu anul

După o vacanţă bine venită şi necesară recuperării şi recreierii forţelor, echipa Heniu din Prundu Bârgăului, lidera Ligii a IV-a de fotbal, a început la 14 ianuarie, în plină iarnă, antrenamentele necesare unei viitoare şi grea competiţie a returului.

La antrenament s-au prezentat majoritatea jucătorilor, cu mici dar importante absenţe, între care lipsa portarului Raul Avram, care în această vacanţă s-a transferat la FC Bihor în Liga a II-a, dar şi cu reveniri la echipă a fotbaliştilor Rogna şi Hondrari, împrumutaţi la alte cluburi.

Jucătorii bârgăuani vor urma un stagiu de pregătire centralizată la Băile Felix sau la Colibiţa, după care vor participa la câteva meciuri amicale cu Voinţa Livezile şi Gloria Bistriţa II, din liga superioară şi alte echipe din Liga a IV-a.

Preşedintele Clubului Heniu, George Ruscău, conştient de marile obstacole care stau în faţa echipei, are totuşi gânduri mari pentru echipa de la poalele Heniului, mai ales că a depus mari eforturi pentru modernizarea Arenei Bârgău, găsind înţelegerea şi ajutorul primarului bIlie Avram şi a Consiliului Local Prundu Bârgăului.

Scopul tuturor, al organizatorilor, susţinătorilor şi a suporterilor este unul clar: promovarea în Liga a II-a de fotbal. Dar până atunci, printre antrenamentele deja începute, jucătorii şi sponsorii se gândesc şi la viitorul bal al fotbaliştilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5