LA MAIERU A INCEPUT ŞCOALA

Luni 15 septembrie 2008, Grupul Scolar « Liviu Rebreanu »din Maieru si-a deschis portile noului an scolar. Am participat impreuna cu peste 400 de elevi, cadre didactice si parinti, in sala de sport « Maria Cioncan », la festivitatea de deschidere, facuta cu zambet si relaxare.

La inceput a fost oficiata o scurta slujba religioasa, de preotii ortodocsi Ioan Lapuste si Emil Coman, la care s-au adaugat preotul greco-catolic Florin Miclea si primarul teolog ortodox Vasile Bors. A adresat o scurta rugaciune si reprezentantul cultului penticostal din localitate. Directorul coordonator al scolii, prof. Ioan Bindea a salutat elevii, parintii si cadrele didactice si le-a urat mult succes in noul an scolar.

Primarul Maierului Vasile Bors a spus, printre altele : »Copiii si parintii sa fie multumiti. Lucrarile de modernizare a scolilor vor continua. Scoala din centru va fi reabilitata prin intermediul Bancii Mondiale. Se vor construi 3 gradinite. »Ag. sef princ. Iacob Neamtiu, seful Postului de Politie Maieru a prezentat cateva utile recomandari, in special privind circulatia rutiera.

Directorul Bindea m-a informat ca, recent, au fost aduse materiale pentru atelierele Scolii de Arte si Meserii, in valoare de 61000 euro, prin programul PHARE, de la Uniunea Europeana.Secretarul Alexandru Barna mi-a spus ca, din cei 110 elevi inscrisi la « bac » au promovat 73, adica 67%, mai mult decat media pe tara.La Maieru sunt peste 2000 elevi si prescolari, 129 cadre didactice si 22 cadre didactice auxiliare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5