La Prundu Bârgăului au început lucrările pentru construirea dispensarului medical!

Un nou proiect deosebit de important pentru locuitorii comunei Prundu Bârgăului a început toamna aceasta. Este vorna despre construirea unui dispensar medical.

Primul pas îl consituite demolarea construcțiile existente, din zona centrală a comunei, unde va fi amenajat dispensarul medical, și apoi, în scurt timp, va începe construirea noii clădiri.

Primăria Prundu Bârgăului a reușit să obțină o finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală de peste 3 milioane de lei pentru construirea dispensarului medical. Clădirea va avea un regim de înălțime P+1, aici urmând să fie amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament, o farmacie, un laborator de analize medicale, cabinete stomatologice dar și cabinete de ORL și oftalmologie.

Noul dispensar medical va fi situat în centrul comunei și va fi realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spații de depozitare, sterilizare, zone de triere și recoltare.

Proiectul “Construire dispensar medical în comuna Prundu Bîrgăului, județul Bistrița-Năsăud” are o valoare de 3.022.817,9 de lei și este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală și bugetul local al comunei. Termenul de execuție este de 36 de luni.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5