Primarul Cătălin Bota: Încep lucrările de construire și dotare a dispensarului medical din Sângeorz-Băi

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Cătălin Bota, anunță că a fost dat ordinul de începere a lucrărilot de execuție pentru construirea și dotarea unui dispensar medical în orașul-stațiune, pe str. Plopilor.
"Acesta va avea funcțiunea de dispensar medical medicină generală și de familie și se va construi în zona fostei Remize, pe o suprafață de 471 metri pătrați, cu regim de înălțime P+E. Printre funcțiunile clădirii și specialităților menționez: Sala de tratament, Pediatrie, Stomatologie, Cardiologie, Cabinet de medicină generală, Cabinet medicină generală etc.
Vă rugăm să aveți încredere și răbdare, deoarece cunoaștem cu toții nevoile comunității noastre, administrația locală împreună cu biroul de proiecte a lucrat și lucrează intens la acoperirea a cât mai multe puncte slabe, suntem într-o continuă muncă, îm tot acest proces de dezvoltare și îndeplinire a tuturor obiectivelor stabilite pe termen lung. Prin proiectul acesta ne dorim să facilităm accesul locuitorilor din orașul nostru la servicii medicale specializate de tip preventiv și terapeutic de calitate, oferind un spațiu modern și condiții prielnice de desfășurare a activității medicale", declară primarul Cătălin Bota.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5