La sediul IŞJ BN,

La sediul IŞJ BN, Validări de dosare pentru concursul 22 august

Luni şi marţi, între orele 10-15.30, candidaţii cu note sub 5 la concursul naţional de titularizare din 16 iulie sunt aşteptaţi la validare de dosare, prin semnătură, la sediul IŞJ, pentru concursul din 22 august.

Profesorii calificaţi care doresc catedre pentru care se cere susţinerea unei probe practice (informatică, licee vocaţionale, palate şi cluburile elevilor, maiştrii instructori), sau orale (de cunoaştere a limbii de predare a postului), vor susţine proba în ziua de 20 august, în conformitate cu programarea care se va afişa la sediul Inspectoratului Şcolar şi pe site-ul acestuia.

Candidaţii care au susţinut Concursul Naţional în 2006 şi 2007 şi folosesc notele obţinute pentru suplinire, vor susţine proba la aceeaşi dată, iar candidaţii din 2008, vor susţine proba doar dacă n-au susţinut-o în iulie.

Tot luni şi marţi se mai pot înscrie la concurs profesorii calificaţi care au studii corespunzătoare postului şi modulul de pregătire didactică şi care nu s-au înscris între 2 şi 20 iunie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5