Titularizare 2017: Doi candidaţi eliminaţi. Peste 70 de cadre didactice s-au retras după aflarea subiectelor

Miercuri a avut loc proba scrisă din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învăţământul preuniversitar, în 2 centre de examen, la Şcoala Gimnazială Avram Iancu şi la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa.

La concursul de titularizare din acest an, erau înscrişi iniţial 534 candidaţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISJ BN, inspectorul Monica Buboly, 67 de candidaţi au absentat, doi candidaţi, câte unul de la fiecare centru, au fost eliminaţi pentru tentativă de fraudare, iar 71 s-au retras după ce au primit subiectele. În aceste condiţii, spre evaluare au mai fost trimise 394 lucrări.

La finele lunii mai, şeful ISJ BN, prof. Camelia Tabără, preciza că la nivelul judeţului nostru sunt 77 de posturi titularizabile şi 740 pentru suplinire, din care 227 sunt complete.

Lucrările scrise vor fi evaluate în 11 centre organizate la nivel naţional. Primele rezultate vor fi afişate în data de 18 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul http://titularizare.edu.roContestaţiile se depun la sediile inspectoratelor şcolare judeţene în zilele de 18 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 19 iulie, până la ora 15:00. Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul dedicat în data de 25 iulie.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 26 iulie.

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5