Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului, singurul cu două medii de 10 la Bac! Vezi ce spune directorul Constanţa Neuc!

În urma afişării rezultatelor la examenul de Bacalaureat, Liceul „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului este singurul care a obţinut două medii de 10 prin Maria Albu şi Ana-Maria Bugnariu. În top-ul elevilor cu note peste 9,50 se află şi Daniel Robert Măjeri – 9,76, Antonia Delia Gîţa – 9,75, Onişor Rus – 9,7, Marcel Costin Mihalache – 9,68, Maria Denisa Prigon – 9,66, Nicoleta Alexandra Bodaşcă – 9,51.
„Sunt foarte fericită pentru rezultatele obţinute şi îi felicit pe copii şi pe cadrele didactice care au demonstrat că cine vrea să facă şcoală se află în liceul nostru pe cele mai bune mâini. Aici vorbim despre dascăli care se dedică cu totul muncii cu elevii, sunt oameni minunaţi care mi-s foarte dragi şi-i consider o adevărată familie. Rezultatele acestea nu sunt de ici de colo, ci în urma unei munci în echipă a profesorilor cu elevii, felicitându-i pe toţi copiii noştri pentru rezultatele deosebite. Spre deosebire de liceele cu pretenţii, unde ajung elevii de clasa a VIII-a cu cele mai mari medii, la noi vin şi copii cu medii mici, dar împreună reuşim, treaptă-cu treaptă, să creştem şi să demonstrăm că învăţământul de calitate se poate face şi în mediul rural. De multe ori, când vin profesorii universitari la lecţii de gradaţie spun că avem o şcoală în care ar dori să înveţe şi copiii lor. Ce să ne dorim mai mult decât să avem sănătate şi să ne bucurăm de rodul muncii noastre. Felicitări încă o dată tuturor copiilor noştri”, ne-a declarat directorul Constanţa Neuc.
La rândul lui, inspectorul şcolar general Camelia Tabără felicită liceul din Prundu Bârgăului pentru rezultatele deosebite, declarând că, atunci când se pune accent pe învăţământ, roadele nu încetează să apară.

Comentarii

04/07/18 22:04
PANDA LENUTA

Felicitări elevilor, felicitări profesorilor

05/07/18 14:31
Pleș Gheorghe

Felicitari si urari de succes, Maria!
Mereu in frunte, confirmi performantele la varf, care te insotesc inca din clasa a III-a.
Iti doresc o vacanta frumoasa si o studentie la fel de fructoasa.
Gheorghe Ples

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]