Prof. Andrei Neuc, în veşnicie. Sincere condoleanţe d-rei prof. Constanţa Neuc, directorul Liceului “Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului

Un ultim omagiu celui care a fost prof. Andrei Neuc, fost director al Şcolii Bistriţa-Bârgăului. Sincere condoleanţe fiicei, prof. Constanţa Neuc, directorul Liceului “Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului, acum când se desparte de cel care a fost un tată deosebit, plecând spre ceruri să îşi întâlnească soţia. Bunul Dumnezeu să îi aşeze sufletul în rândul drepţilor.
Colectivul de cadre didactice de la Liceul “Radu Petrescu”

Comentarii

18/07/14 12:39
Dorina Munteanu

Cu fiecare om bun care pleaca dintre noi, lumea ramane mai saraca. Atunci cand pleaca oameni exceptionali, in sufletele noastre ramane un gol, un spatiu afectat regretului, tristetii si durerii, pe care doar amintirile frumoase il vor mai compensa. Cine l-ar putea uita vreodata pe domnul Neuc, acest om special, frumos in adevaratul sens al cuvantului, elegant, spiritual, fermecator, de o noblete rar intalnita , omul caruia, chiar in vremea in care eram obligati cu totii sa ne numim tovarasi, lumea i se adresa cu apelativul DOMN ! De aceea, toti cei care ne socotim privilegiati ca am avut norocul sa il cunoastem, sa il admiram si sa il respectam, stim ca nu vom uita niciodata modelul de comportament pe care ni l-a oferit si vom pastra cu sfintenie amintirea unicului, inegalabilului domn, Andrei Neuc !
Sincere condoleante !
Dorina Munteanu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5