Liga Florilor: CSM Bistriţa, victorie importantă înaintea partidei cu CSM Bucureşti

CSM Bistriţa a învins astăzi pe teren propriu mai vechea rivală din actuala Ligă a Florilor, U Cluj, scor 29-23 (15-14). Un meci împărţit în jumătate, cu o primă repriză nereuşită din partea bistriţencelor, dar cu o revenire în forţă în partea a doua, una care a aparţinut fetelor antrenate de Horaţiu Paşca. Un meci dur, cu foarte multe faulturi şi jucătoare căzute la pământ şi în care beligerantele au tras din greu şi au transpirat pentru fiecare gol marcat.

Cea mai bună marcatoare a echipei noastre a fost Magdalena Paraschiv cu 6 reușite. Au mai adus victoria: Nicoleta Dincă ( 4 ), Laura Pristăvița ( 4 ), Szilvia Szabo ( 1 ), Almudena Rodriguez ( 4 ), Oana Chirilă ( 5 ), Daniela Rațiu ( 1 ), Andreea Tetean ( 4 ). Viorica Tagean a salvat 14 dintre mingile trimise de clujene pe poarta CSM Bistrița, având un procentaj de 37 %.

Victoria contra fetelor de la U Cluj este şi una de moral şi, care vine precum o mănuşă înaintea partidei de marţi, 24 octombrie, de la ora 18.00 contra multiplei campioane naţionale şi europene, CSM Bucureşti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5