1 – 15 noiembrie 2016

Locul deșeurilor nu este acasă. Trimite-le la plimbare!

În perioada 1-15 noiembrie 2016, Primăria municipiului Bistriţa împreună cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec, prin Centrul de Colectare DEEE Bistrița, organizează acțiunea de colectare a aparatelor electrice și electronice defecte (DEEE) de la domiciliul cetățenilor, având ca moto: ”Locul deșeurilor nu este acasă. Trimite-le la Plimbare!”

Ca urmare, toți cei care dețin DEEE pot să apeleze de luni până duminică, între orele 9,00-18,00 la numerele de telefon 0751302125 și 0743153337 pentru a solicita ridicarea aparaturii electrice și electronice defecte, direct de acasă.

Vă informăm că la predarea deșeurilor tip frigider și combine frigorifice complete veți primi 3 tichete cadou în valoare de 10 lei /ticket, pentru deșeuri tip mașini de spalat rufe/ vase se oferă 2 tichete cadou, iar pentru alte deșeuri electice complete, în greutate de 40 kg, se oferă un tichet cadou. Tichetele cadou se acordă exclusiv persoanelor fizice și pot fi folosite pentru orice tip de cumpărături în magazine afiliate ”Tichet Cadou”.

In ”Luna Curățeniei” noi am dat startul în cursa reciclării deșeurilor electrice! Așteptăm cât mai mulți participanți interesați să recicleze deșeurile.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5