Lucian Tarniţă, învestit ca primar al comunei Cetate. Emil Ilieş, viceprimar

         Reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, administratorul public Florin Moldovan şi  consilierul preşedintelui CJ-Bogdan Ivan au participat la şedinţa de constituire a Consiliului Local Cetate.

         După depunerea jurământului de către cei 5 reprezentanţi ai PSD, 4 aleşi locali ai PNL, un reprezentant ALDE şi independentul Gavril Viorel Ursa, a fost ales viceprimar  Emil Ilieş.  

         Un moment emoţionant l-a reprezentat jurământul primarului Lucian Tarniţă, care l-a avut alături pe fostul edil Daniel Moldovan, cel din urmă promiţând sprijin pentru contuniarea proiectelor de dezvoltare a comunei.

Medicul veterinar Lucian Tarniţă (37 ani) este soluţia pe care Partidul Social Democrat a propus-o pentru electoratul din Cetate, asta după ce fostul primar Daniel Moldovan nu as mai putut ocupa o funcţie eligibilă. Lucian Tarniţă a obţinut 48,62% din voturile electoratului.

Acesta anunţa, în debutul campaniei electorale, că va continua proiectele aflate în implementare la Cetate, şi anume cele de extindere a reţelei de canalizare, de asfaltare a drumurilor comunale, de amenajare de şanţuri şi podeţe, baza sportivă din Orheiu Bistriţei, pe viitor fiind prioritare infrastructura rutieră, o bază de agrement la Pădurea Orheiului, modernizarea căminelor culturale din Petriş, Satu Nou etc. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5