Lucrările de reabilitare a școlii cu clasele I-IV din Prundu Bârgăului, în grafic

Primarul Doru Crișan anunță că lucrările la proiectul de Reabilitare și eficientizare energetică la Școala generală, clasele I-IV  din comuna Prundu Bârgăului sunt în grafic.Potrivit acestuia, investiția are „o importanță deosebită pentru învățământul local, obiectivul final fiind creșterea condițiilor de învățare pentru micii școlari din Prundu Bârgăului, respectiv clasele I-IV”.

De altfel, edilul din Prundu Bârgăului a declarat că în acest an administrația locală își propune finalizarea unor investiții în infrastructura școlară.

Vom finaliza câteva proiecte, importante pentru comuna Prundu Bârgăului, care vor aduce un plus de valoare comunei noastre. La intrarea spre Bistriţa Bârgăului se ridică o clădire foarte frumoasă, sperăm ca până la sfârşitul anului să se finalizeze. Avem un constructor foarte bun şi s-a lucrat toate iarna, este Şcoala Profesională, unde a fost pus deja acoperişul. La fel, avem şcoala cu clasele I-IV, o clădire pe care sper că o vom finaliza până la începutul anului şcolar viitor. Şi aici este pus acoperişul, tâmplăria şi se lucrează la interioare. Se lucrează la grădiniţa de la Susenii Bârgăului, sperăm să putem face şi un after school acolo”, a explicat primarul Doru Crişan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5