Primarul Doru Crişan (Prundu Bârgăului): Şcoala, dispensarul medical şi căminul cultural vor fi recepţionate în perioada următoare

Primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crişan, susţine că, în ciuda vremurilor dificile, inclusiv din punct de vedere economic, pe care le traversăm, investiţiile continuă, fie că sunt susţinute din fonduri europene, guvernamentale sau de la bugetul local.

          „Chiar dacă suntem într-o situaţie destul de dificilă, noi încercăm să finalizăm proiectele pe care le avem în comună. Şcoala Gimnazială a fost finalizată, urmează să facem recepţia în cel mai scurt timp, iar din toamnă copiii vor intra în noua clădire. E o clădire cu 13 săli de clasă, cabinet medical, tot ceea ce este necesar pentru procesul educativ.Se lucrează şi la clădirea care găzduieşte clasele I-IV, acolo see construieşte o clădire nouă în urma demolării imobilului vechi”, a explicat primarul Doru Crişan.

Potrivit acestuia, în prezent se lucrează şi la Casa de Cultură, un proiect derulat prin Compania Naţională de Investiţii. „Cei de la CNI nu au lucrat şi situaţia s-a îngreunat, sunt ieşiţi din termen. Ar mai fi de lucru aproximativ două săptămâni. Este şi un alt proiect acolo, de amenajare a spaţiului exterior, un parc în faţa Casei de Cultură. Avem şansa să lucrăm cu proiectanţi buni şi sperăm să reuşim să-i mulţumim pe cetăţenii comunei, atât prin designul clădirilor, prin circuit, dar şi prin activităţile care se vor desfăşura acolo”, a precizat edilul bârgăuan.

        Dispensarul medical e fost edificat. „E o minipoliclinică, aşa îi spun eu. E o clădire finalizată la care urmează recepţia, după mici retuşuri. Sperăm să putem pune la dispoziţia medicilor şi a celor care doresc să închirieze spaţiile respective”, a adăugat Doru Crişan.

La blocurile de pe Baltă, au fost amenajate parcări etajate, oportune cetăţenilor din acea zonă care se aglomerează şi din cauza sălii de sport din apropiere. „Se lucrează la reabilitarea parcărilor din zona centrală, vizavi de Primărie.Lucrăm şi la canalizare, la asfaltarea drumurilor, pe mai multe fronturi”, a mai spus Doru Crişan.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5