Lucrările la Ambulatoriu, aproape de final. Blocul operator centralizat, în primăvară

Lucrările de modernizare a infrastructurii de sănătate din judeţ continuă, pentru această toamnă fiind programată recepţia la Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. În ceea ce priveşte Blocul operator centralizat, execuţia este în stadiu avansat, însă doar în primăvara lui 2016 ar putea fi gata.

„După investițiile anterioare (Maternitate și secție de chirurgie modernizate complet), vom avea și una dintre cele mai moderne și utilate săli de operații din România.

Până în momentul de față, doar pentru acest Bloc operator și pentru secția nouă de chirurgie, Consiliul Județean și Guvernul României au investit pente 6,3 milioane de euro. Mai avem nevoie de circa două milioane de euro pentru a finaliza lucrările de construcție și pentru a dota cu aparatură medicală de ultimă generație întreagul bloc operator”, susţine preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan.

În opinia sa, „investiția în sănătate este una prioritară și fiecare om, indiferent de nivelul său de trai, vârstă, educație sau venituri, merită să fie tratat cu respect și să primească servicii medicale de calitate”.

Rolul administrației, spune preşedintele Moldovan, este de a asigura condiții materiale cât mai bune, „în speranța că odată cu acestea, aici, în Bistrița, vor veni și alți medici de calitate, care să sprijine actul medical”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5