Lucrările la Colegiul Naţional ,,Andrei Mureşanu”, ajunse la final

Primăria municipiului Bistriţa anunţă finalizarea lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului: ,,Consolidarea şi modernizarea Corpului A (Clădirea veche) Colegiul Naţional Andrei Mureşanu, Municipiul Bistriţa”, în data de 15 decembrie 2011, ora 12.00.

Proiectul, în valoare de 8.383.192,43 lei, este derulat de Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Bistriţa, pe o perioadă de 29 de luni, începând din data de 20.03.2010 şi este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională, prin Programul Operaţional Regional, având ca obiectiv general îmbunătăţirea calităţii infrastructurii educaţionale şi a dotărilor şcolare a Colegiului Naţional ,,Andrei Mureşanu”.

Principalele lucrări realizate în cadrul proiectului sunt:

 reabilitarea structurală prin: hidroizolarea orizontala şi verticală a clădirii cu membrana hidroizolantă, intervenţii la şarpantă, învelitoare noua de ţigle, inclusiv şipci noi, consolidarea planşeelor;

 reabilitarea arhitecturală prin păstrarea motivelor arhitectonice de epocă;

 modernizarea instalaţiilor electrice, sanitare şi de încălzire prin utilizarea materialelor de calitate la standarde europene;

 instalarea de servoscări cu platforma pentru cărucior în vederea facilitării accesului persoanelor cu deficiente motorii.

Laboratoarele de informatică, de fizică, de chimie vor fi dotate cu echipamente IT şi de specialitate, iar sala de sport cu dotările aferente.

Valoarea totală a lucrărilor de execuţie din cadrul proiectului este de 4.865.524,17 lei, din care: 98% este finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională şi Bugetul de Stat, iar 2% din Bugetul Local.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5