Mai multe plăţi, mai puţine restanţe

Datoriile CJAS BN se restrâng. Mai sunt de achitat doar 10% din facturile restante către spitale. Plăţi au fost făcute şi către farmacii. Vestea bună vine de la conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Bistriţa-Năsăud care asigură că a fost o lună eficientă la capitolul plăţi.

Preşedintele CJAS BN, Camelia Ilişuan, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că datorii mai sunt, dar nu ridică probleme grave.

,,La ora asta mai avem vreo 10% de plată către spitale pentru luna octombrie, bani care se vor plăti săptămâna aceasta. La farmacii, pe programele naţionale şi pe medicamentele compensate suntem cu plata la luna aprilie, pentru că ştiţi la farmacii se plăteşte la 180 de zile. Suntem în grafic, nu avem arierate, nu avem datorii. Singurii care au raportat arierate la Bucureşti sunt cei de la Spitalul din Năsăud. Au arierate de 60.000 de lei la medicamente, dar cu ce le-am plătit acum, le vor achita. Spre deosebire de alte judeţe, noi stăm bine, nu avem cazuri grave”, a spus Camelia Ilişuan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5