MAI pe înțelesul elevilor de la Şcoala Gimnazială Iustin Ilieşiu din Anieş

 Jandarmii, poliţiştii, pompierii, reprezentanţii Instituţiei Prefectului, ai Centrului Antidrog şi cei ai Serviciului Anticorupţie Bistriţa au dus campania “MAI aproape pentru siguranţa cetăţeanului” în mijlocul elevilor de la Școala Gimnazială ”Iustin Ilieșiu” din Anieș, comuna Maieru! Împreună cu colegii din structurile MAI le-am prezentat acestora, pe înțelesul lor, ce este și ce reprezintă fiecare instituție, care este importanța numărului unic 112 și când îl apelăm, dar și ale detalii ce țin de prevenție și siguranța lor.

Asemenea celorlalte acțiuni, Instituția Prefectului le-a explicat rolul în cadrul structurilor MAI.

 Instituția Prefectului este asemenea unui nasture. Aduce toate structurile MAI împreună. Nu suntem nici subordonate lor, nici nu îi subordonăm. Împreună reușim să ne coordonăm și să asigurăm ordinea, siguranța oamenilor, dar și aplicarea legilor care vin de la nivel central. Împreună suntem #MAI aproape de cetățeni!

 Campania este iniţiată de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud şi reuneşte toate instituţiile Ministerul Afacerilor Interne de la nivel judeţean.

         

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5