Marius Armean (ARR BN): Şcolile de şoferi solicită organizarea probei practice de conducere, şi în alte localităţi din judeţ

Şcolile de şoferi de pe raza judeţului nostru solicită Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud ca examenele susţinute de candidaţi să poată fi organizate şi în alte localităţi de pe raza judeţului. Modelul este folosit şi în alte judeţe, iar pentru municipiul Bistriţa ar determina o decongestionare a traficului, a menţionat şeful Reprezentanţei ARR Bistriţa-Năsăud, Marius Armean, la şedinţa Colegiului Prefectural.

„În urma întâlnirilor pe care prin natura meseriei le am cu şcolile de şeferi din Bistriţa, în ideea decongestionării traficului în municipiul Bistriţa, m-au rugat să vă transmit să analizaţi, împreună cu compartimentul de resort din Prefectură, oportunitatea ca proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere să poată fi desfăşurată şi în alte localităţi din judeţ, nu doar în capitala judeţului, cum se întâmplă şi în alte judeţe”, a precizat Marius Armean.

De cealaltă parte, prefectul Ioan Ţintean a menţionat că va analiza propunerea cu staff-ul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor, pentru a vedea dacă există această posibilitate, din punct de vedere tehnic.    

Comentarii

27/03/15 16:12
Cetatean

Domnul Marius, nu este bine, ptr ca si asa... Bistrita este doar ca o "comuna" mai mare ... Nu vedeti cat de greu se descurca in Bistrita ca soferi incepatori, dara-mi-te in orasele mari... ca va veni vremea sa mearga si pe acolo... ( la Cluj sau Mures, in mod sigur... desiTg.Mures este relativ simplu de traversat... si de circulat... )

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5