În martie, două cursuri de formare profesională, 46 de persoane recalificate

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud va organiza în luna martie două cursuri de formare profesională.

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă este vorba despre un curs de lucrător în comerţ (28 de locuri) şi un curs de operator calculator (18 locuri). În total, AJOFM va asigura pregătirea şi recalificarea a 46 de persoane.

În cadrul serviciilor de formare profesională oferite de AJOFM, cursanţii beneficiază de pregătire teoretică şi practică, de materiale de instruire. Cursanţilor le sunt eliberate, după absolvire, certificate atestate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale.

Persoanele interesate de înscrierea la unul dintre aceste cursuri de calificare se pot adresa Centrului de Formare Profesională al AJOFM Bistriţa-Năsăud.

În luna martie, ANOFM derulează 271 programe de formare profesională pentru un număr de 5.771 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de agenţiile judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi a municipiului Bucureşti.

Judeţele în care, în luna martie, se desfăşoară cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Prahova (672 persoane), Iaşi (300 persoane), Hunedoara (280 persoane), Neamţ (268 persoane), Gorj (260 persoane), Braşov (252 persoane).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5