Maşină lovită în plin de un tren la Bistriţa. Tânăr încarcerat salvat de SMURD

sursa foto RTV

Dispeceratul integrat I.S.U. – S.A.J. Bistriţa – Năsăud a fost informat joi seara, la ora 21.49, despre producerea unui accident feroviar pe strada Ioan Slavici, în dreptul unei treceri la nivel cu calea ferată.
Un autoturism de teren, în care se afla un tânăr de 23 de ani, a fost lovit în plin de un tren, târât pe calea ferată 20 – 25 de metri, după care s-a răsturnat pe plafon, ajungând să fie prins în totalitate sub vagonul motor (care cântăreşte 40 de tone).
Imediat, la locul evenimentului a ajuns modulul SMURD, compus din două autospeciale de descarcerare, echipajul de terapie intensivă mobilă şi un echipaj de prim ajutor.
Conducătorul auto a rămas încarcerat, fiind prins captiv între fiarele contorsionate ale autoturismului care a fost distrus în proporţie de 100 %. Pe toată durata intervenţiei, bărbatul a fost conştient şi a cooperat cu salvatorii. Intervenţia a fost extrem de dificilă, extracţia durând 70 – 75 de minute, interval în care toate manevrele întreprinse de salvatori au fost executate în aşa măsură încât leziunile deja suferite de către victimă să nu-i fie agravate.
După extracţie, tânărul a fost predat, în condiţii de siguranţă, echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD şi transportat la UPU Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5