Accident la Beclean. Două persoane încarcerate, extrase din maşini

Un accident rutier a avut loc în această dimineaţă la Beclean, în urma coliziunii dintre un autocamion şi un microbuz. Traficul este blocat în zonă. Două victime încarcerate au fost extrase şi predate echipajelor medicale.  La faţa locului, au fost trimise un echipaj de prim ajutor, unul de la descarcerare, un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul de la Ambulanţă. 

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării 3 victime. Conducătorul auto al camionului era în afara mașinii, conștient, cooperant, fără leziuni vizibile. În microbuz se aflau două persoane: pasagerul din dreapta (femeie, de aproximativ 18 ani) era blocat și a fost extras iniţial și predat echipajelor medicale, iar conducătorul auto al microbuzului încărcat cu tâmplărie PVC (barbat, aprox 21 ani) era încarcerat, prins între bordul mașinii și scaun. Acesta din urmă a fost extras de către echipajul de descarcerare, după ce au fost îndepartate elementele de caroserie contorsionate, ulterior a fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD.

"În Beclean, un bărbat de 40 de ani, din Baţa, care conducea o autobasculantă, a ieșit de pe strada Ion Creangă cu intenția de a pătrunde pe DN 17 și nu a acordat prioritate unei autoutilitare care era condusă pe directia Dej-Bistriţa, de un tânăr de 22 de ani, din județul Neamț. În urma accidentului șoferul autoutilitarei și o pasageră au fost răniți. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,06mg/l alcool pur in aerul expirat (sub limita de contravenție) pentru cel din Bața. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", menţionează Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5