Accident groaznic în Unirea. Un bărbat de 50 de ani a murit strivit în propria maşină

Teribilul accident s-a produs cu puţin timp în urmă în cartierul Unirea al municipiului Bistriţa. În evenimentul rutier sunt implicate 3 persoane din care două au fost încarcerate. 

La locul indicat, au fost direcționate de urgență modulul SMURD ( compus din două echipaje de descarcerare, echipaj de terapie intensivă mobilă și un echipaj de prim ajutor ) si două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița - Năsăud.

Echipajele de intervenție au găsit 6 victime la locul accidentului. Cele patru victime din microbuz - un bărbat,  o femeie și doi minori în vârstă de 9 ani, respectiv 4 ani - au fost găsiți în afara autovehiculului. Erau conștienți, cooperanți și prezentau  leziuni ușoare. Au fost preluați de echipaje SAJ BN și transportați la UPU - SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare.

În celălalt autoturism două victime erau încarcerate, iar pompierii militari care încadrează echipajele de descarcerare au fost nevoiți să îndepărteze plafonul și portierele mașinii pentru a asigura accesul echipajelor medicale. Victimele au fost extrase în cca. 15 minute și predate echipajelor medicale. Pasagerul din dreapta față (bărbat, 45 de ani) era în stop cardiorespirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul, la locul accidentului. Conducătorul auto ( femeie, 64 de ani), după extracție, a fost predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD și transportată la spital pentru continuarea investigațiilor medicale. Prezenta multiple leziuni și traumatisme suferite în urma impactului, însă era conștientă și cooperantă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5