4 tineri au murit în Viişoara în urma impactului violent dintre un taxi şi tren

În această dimineată, în jurul orei 04.00, modulul SMURD din cadrul ISUBistrita a fost alocat pentru descarcerarea victimelor şi acordarea asistenței medicale victimelor unui accident rutiero - feroviar, produs în cartierul Viişoara din mun. Bistrița.

Echipajele de intervenție (terapie intensivă mobilă SMURD, prim ajutor SMURD şi echipaj de descarcerare) au găsit la locul solicitării cinci victime.

În urma impactului extrem de violent, trei victime, un bărbat şi două femei, au fost proiectate din autoturism, prezentând leziuni incompatibile cu viața.

Celelalte două victime, conducătorul auto şi o tânără în vârstă de 19 ani, au rămas încarcerate. Acestea au fost extrase în câteva minute şi predate echipajelor SMURD. Tânăra a fost preluată şi transportată de urgenţă la UPU Bistrița şi de acolo a fost direcţionată către sala de operații.

Conducătorul auto a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, în stop cardiorespirator, cu începerea manevrelor de resuscitare. Din păcate, dupa 45 de min., din cauza leziunilor grave suferite, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarat decesul acestuia

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5