Matei Ioachimescu și The Romanian Flute Ensemble, în turneu național cu seria de concerte "inSuflu"

În perioada 11-22 martie, flautistul Matei Ioachimescu împreună cu The Romanian Flute Ensemble prezintă "Flute Lab", un proiect ambițios, desfășurat în 8 orașe din țară. Pe lângă seria de concerte "inSuflu", proiectul "Flute Lab" le va oferi tinerilor flautiști din România șapte întâlniri speciale cu flautistul Matei Ioachimescu, sub forma unor masterclass-uri de interpretare.
 
"Pe lângă seria de concerte "inSuflu", o componentă cheie a proiectului "Flute Lab" este cea de a descoperi și încuraja tinere talente din România, astfel dorim să le oferim tinerilor flautiști câte un masterclass în fiecare dintre orașele pe care le vom vizita în acest turneu!" (Matei Ioachimescu)
 
Concertele vor prilejui reîntâlnirea publicului din România cu flautistul Matei Ioachimescu, solist internațional, binecunoscut pentru prezența sa scenică electrizantă, într-un program spectaculos, construit în jurul virtuozității și al lumilor sonore magice. Alături de Matei Ioachimescu se va afla The Romanian Flute Ensemble format din Tabea Bebeșelea, Iulia Lupaș, Alexandra Mahu, Miriam Tohătan, Romina Onișor și Bogdan Preda, un ansamblu tânăr care se face deja remarcat la festivaluri internaționale.
 
Publicul prezent la concertele "inSuflu" va avea privilegiul de a asculta în primă audiție lucrările compuse special pentru acest eveniment de compozitori de primă mărime din generația tânără, precum Gabriel Mălăncioiu, Ciprian Pop, George Păiș și Alin Chelărescu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5