Material lemnos, confiscat de polițiștii de la Transporturi, din staţia CFR Rebrişoara

Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj Napoca - Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița Năsăud împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud au acționat pe linia combaterii delictelor silvice în incinta stațiilor CFR de pe raza județului.

„În urma activităților desfășurate, a fost identificată o societate comercială, care a depozitat cantitatea de 19,5 mc de material lemnos, pe un teren, aflat pe raza stației CFR Rebrișoara, fără îndeplinirea condițiilor legale.

Totodată, în cadrul acțiunii au fost identificați doi bărbați, de 76 ani, respectiv 55 ani, ambii din Bistrița, în timp ce tăiau fără drept cantitatea de 0,5 mc de material lemnos din incinta stației CFR Sărățel”, se arată în comunicatul IPJ BN.

De asemenea, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale atât societății comerciale, cât și celor doi bărbați, conform Legii 171/2010 – privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, în valoare totală de 3000 lei. Cantitatea totală de 20 mc de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5