Material lemnos, în valoare de aproape 13.000 de lei, confiscat de poliţiştii bistriţeni în ultimele 48 de ore

Poliţiştii bistriţeni, împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe raza judeţului, în urma căreia au aplicat o sancţiune contravenţională, în valoare de 10.000 de lei, şi au confiscat 30,20 mc material lemnos, în valoare de 2.681 de lei.                        

„Totodată, la data de 10 decembrie a.c., în urma percheziţiilor efectuate pe raza judeţelor Bistriţa-Năsăud şi Suceava, la persoane bănuite de infracţiuni silvice şi abuz în serviciu, precum şi a verificărilor întreprinse de către poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Forestiere Cluj, au fost confiscaţi 26,79 mc material lemnos, în valoare de 9.716 lei, de la punctele de lucru ale unor firme situate pe Valea Bârgăului, existând suspiciuni că acesta ar proveni din tăieri ilegale şi furturi de arbori”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Poliţiştii au depistat şi un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Ilva Mare, în timp ce transporta material lemnos, cu un atelaj hipo, fără a deţine documente de provenienţă pentru acesta. Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă, în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos, în valoare de 211,26 lei a fost ridicat în vederea confiscării. De asemenea, în urma unei acţiuni desfăşurate pe Valea Bârgăului, pe linia prevenirii şi combaterii furturilor şi transportului de material lemnos, poliţiştii bistriţeni au aplicat o sancţiune contravenţională şi au confiscat material lemnos, în valoare de 313 lei.

                

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5