Văile Someșului și Sălăuței: Material lemnos, de peste 75.000 de lei, confiscat de polițiști

Material lemnos în valoare de peste 75.000 de lei, confiscat de polițiști și specialiști ai Gărzii Forestiere, în urma unor controale la societăți de exploatare a materialului lemnos, de pe văile Sălăuței și Someșului.
În perioada 9-10 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică - Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au acționat în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, pe raza comunelor de pe văile Someșului și Sălăuței.

Cu ocazia controalelor desfășurate, polițiștii și specialiștii Gărzii Forestiere au constatat nereguli privind modul de expediere a materialului lemnos trei societăți de exploatare a lemnului. Cele trei societăți au fost sancționate contravențional conform Legii 171/2010, cu amenzi în cuantum total de în valoare de 25.000 lei.

Totodată, ca măsură complementară, a fost dispusă confiscarea cantității de 351,67 m.c. material lemnos, în valoare totală de 75.885 de lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5