McDonald’s şi KFC vin la Bistriţa. Vezi când se deschide primul mall şi ce branduri aduce. Se anunţă şi al doilea mall

Primul mall va fi deschis pe locul fostei UCTA la piaţa rușilor, în spatele supermarketului Penny, anul viitor.
„O investiţie de 15-16 milioane de euro se dorește a fi implementată în Bistriţa. Dacă va fi o iarnă blândă, lucrările la magazinul Selgros vor începe în ianuarie şi se estimează finalizarea lor în maximum 5 luni. În paralel se vor demara lucrările la galeria comercială. H&M, C&A vor veni la Bistriţa şi, în final, McDonald’s sau KFC vor deschide primul magazin în acest complex” spune directorul Agenţiei pentru Protecţia Mediului, Sever Roman, pe o reţea de socializare.
Centrul comercial va avea două segmente, unul fiind magazinul Selgros Cash & Carry, iar celălalt galeria comercială, adică mult aşteptatul Bistrița Retail Park. „Prin implementarea acestui proiect se va construi o suprafață propusă de 29.015 metri pătrați, cu regim de înălțime propus – parter, P+1 parțial în magazin P+1 în cazul Galeriei Comerciale și se vor amenaja: spații verzi pe o suprafață de 2072,5 metri pătrați, suprafețe, trotuare, drumuri, 200 de locuri de parcări”, se arată în documentaţia depusă la Agenția pentru Protecția Mediului Bistrița-Năsăud.
Se pare că tot pe Calea Moldovei, în zona Kaufland se va construi încă un mall, anunţat încă din 2008, documentația fiind aproape gata.

Comentarii

17/09/16 14:22
Alex

Kfc si Mc, slabe sanse. Politica ambelor lanturi este de a deschide doar in orase cu populatie de peste 100 000 locuitori. La fel s-a intamplat si in Alba Iulia... din acest motiv au refuzat sa isi deschida restaurante in Mall

17/09/16 22:26
Kkk

Noa'...hai la Cluuuuuj!

20/09/16 20:26
Cris

În sfârșit un mall la Bistrița!!! Cu Selgros Cash & Carry, Cinema City, H&M, C&A, McDonald’s, KFC, Mado vom spune, LA REVEDERE CLUJ!!!!!!

18/10/16 17:07
Vlad

@ Alex, nu sunt slabe sanse. Datorita locurilor de munca, care sunt foarte multe, populatia orasului e in crestere. Somajul e foarte mic, practic doar cei care nu vor, nu lucreaza, ca de avut au unde. Centrul comercial a fost gandit pentru o populatie de minim 100.000 de locuitori, ceea ce Bistrita detine. Aici ma refer si la localitatile componente (mi se pare ca sare chiar de 100.000). Alba Iulia in schimb, e mai mica decat Bistrita, si ca marime, si ca populatie. Sunt convins ca vor fi si KFC si McDonalds. In ultimii 2,3 ani, Bistrita atrage investitii. Locuiesc la Cluj, sunt plecat de 8 ani din Bistrita, dar crede-ma ca nu se compara cu linistea si curatenia din parcul mare sau pe acele pasaje care sunt extraordinare, ceea ce ma face sa ma retrag inapoi acasa, curand. Salut !

18/10/16 19:38
ady

Câteva magazine nu înseamnă Mall. Indiferent ce firme sunt.

25/11/18 19:03
Catalin Berbunschi

Fratilor mall inseamna o cladire MARE, LUNGA , SI INALTA CU CEL PUTIN 3 NIVELE DE BASEMENT SI 5 NIVELE inalta.ala inseamna mall.ce sa construit la bistrita e penibil, e jegos e naspa.Face-ti un mall Mare sa dea clasa la toate alte malluri din tara.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5