( Foto) Primul mall, aproape de inaugurare. Se turează motoarele şi la cel de-al doilea mall

Bistriţa va avea, din această toamnă, nu unul ci două mall-uri, situate amândouă pe Calea Moldovei, unul în Piaţa ruşilor, pe fosta locaţie UCTA, altul lângă magazinul Kaufland. La Selgros lucrările sunt destul de avansate, urmând ca luna viitoare firmele să-şi preia spaţiile, iar în septembrie să fie deschiderea oficială a galeriei ce va cuprinde 22 de magazine.
Cel de-al doilea mall urmează a fi deschis înaintea sărbătorilor de iarnă, astfel încât de Crăciun bistriţenii nu vor mai fi nevoiţi să ia drumul Clujului pentru cadouri, pentru că cele mai renumite branduri vor fi la ei acasă.
Se pare că şi alţi investitori vor alege, în perioada următoare, Bistriţa, orientându-se şi spre oraşele care au împreună cu zonele aferente potenţial de cumpărare.
Selgros Cash & Carry și Element Development construiesc galeria comercială de la UCTA. Pe Calea Moldovei la numarul 13 se construiește un strip mall care va aduce primul cash and carry din oraș. Astfel pe terenul respectiv Selgros va ridica un magazin pe un lot cu suprafata de 21.922 mp. Printre branduri se numară H&M, Deichmann, Takko, DM, Noriel, C&A, dar şi McDonald`s sau KFC. În zonă se află magazinul Penny și complexul Altex, iar vis-a-vis este magazinul Unicarm.
Amenajările pentru noul B1 Retail Park, mall-ul situat lângă magazinul Kaufland, au început în mai. Noul shopping center este dezvoltat de cel mai mare investitor de astfel de retail park-uri din Belgia - Mitiska Reim. Magazinele se vor întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, urmând să fie amenajate și 500 de locuri de parcare. În noul Retail Park vor fi prezente branduri internaționale și naționale care încă nu au deschis până acum astfel de investiții la Bistrița. În total vor fi create 250 de noi locuri de muncă. Majoritatea spațiilor au fost deja închiriate, printre magazinele care se vor deschide aici fiind KFC, H&M, NewYorker, CCC, Deichman, Flanco, Hervis, Taco, Pepco și Noriel. Lângă Kaufland, în următorii ani vor fi ridicate nu mai puţin de 10 imobile cu 4, 5 sau 6 etaje. Dintre acestea, în 7 vor fi amenajate locuinţe, iar celelalte vor fi dedicate spaţiilor de birouri. Tot acolo va funcţiona şi un restaurant, dar şi o staţie peco. Acest mega complex va avea două intrări, de pe Calea Moldovei şi de pe Strada Grănicerilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5