O îndrăgită vedetă ne invită la deschiderea Selgros Bistriţa !

Mai este un pic şi magazinul Selgros Bistriţa va fi inaugurat cu mare fast. Sub titulatura „Acasă la Rebreanu şi Coşbuc”, Selgros Bistriţa vine cu noutăţi pentru bistriţeni. Una dintre vedetele îndrăgite ale televiziunii vă recomandă magazinul bistriţean: „Sfatul meu de toamna este sa vizitati magazinul cel mai proaspat! Sunt Andi Moisescu si din 15 septembrie va invit la Bistrita, in Calea Moldovei nr. 13 B magazinul meu preferat! Selgros, din 15 septembrie, acasa, la Rebreanu si Cosbuc! Selgros – club petru profesionisti si pasionati, de bunataturi”, spune Andi Moisescu.
Cu siguranţă, odată cu apariţia magazinului de la Bistriţa, retail-ul bistriţean va cunoaşte o nouă dezvoltare.
......................
Bistriţa va avea, nu unul ci două mall-uri, situate amândouă pe Calea Moldovei, unul în Piaţa ruşilor, pe fosta locaţie UCTA, altul lângă magazinul Kaufland. La Selgros lucrările sunt gata. Deşi au fost zvonuri că mall-ul nu se va mai deschide, din primăvară şi acesta va fi funcţional lîngă Selgros, firmele să-şi preia spaţiile. În septembrie va fi deschiderea oficială a galeriei ce va cuprinde 22 de magazine.
Cel de-al doilea mall urmează a fi deschis înaintea sărbătorilor de iarnă, clădirea fiind deja vizibilă. De Crăciun bistriţenii nu vor mai fi nevoiţi să ia drumul Clujului pentru cadouri, pentru că cele mai renumite branduri vor fi la ei acasă.
Selgros Cash & Carry și Element Development construiesc galeria comercială de la UCTA. Pe Calea Moldovei la numarul 13 se construiește un strip mall care va aduce primul cash and carry din oraș. Astfel pe terenul respectiv Selgros va ridica un magazin pe un lot cu suprafata de 21.922 mp. Printre branduri se numară H&M, Deichmann, Takko, DM, Noriel, C&A, dar şi McDonald`s sau KFC.
Amenajările pentru noul B1 Retail Park, mall-ul situat lângă magazinul Kaufland, au început în mai. Noul shopping center este dezvoltat de cel mai mare investitor de astfel de retail park-uri din Belgia - Mitiska Reim. Magazinele se vor întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, urmând să fie amenajate și 500 de locuri de parcare. În noul Retail Park vor fi prezente branduri internaționale și naționale care încă nu au deschis până acum astfel de investiții la Bistrița. În total vor fi create 250 de noi locuri de muncă. Majoritatea spațiilor au fost deja închiriate, printre magazinele care se vor deschide aici fiind KFC, H&M, NewYorker, CCC, Deichman, Flanco, Hervis, Taco, Pepco și Noriel. Lângă Kaufland, în următorii ani vor fi ridicate nu mai puţin de 10 imobile cu 4, 5 sau 6 etaje. Dintre acestea, în 7 vor fi amenajate locuinţe, iar celelalte vor fi dedicate spaţiilor de birouri. Tot acolo va funcţiona şi un restaurant, dar şi o staţie peco. Acest mega complex va avea două intrări, de pe Calea Moldovei şi de pe Strada Grănicerilor.
Mall-urile sunt amplasate într-o zonă în care se află Penny, Altex, Cibela, Ambient, Automobile Dacia, lângă liceele Electrotehnic şi Sportiv, Unicarm, Lidl şi Kaufland. Primăria intenţionează să mute Piaţa Ruşilor în zona Decebal, urmând ca piaţa de aici să fie etajată. Primarul municipiului Bistriţa vorbea despre Calea Moldovei ca o zonă ce se va dezvolta ca un shoping city.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5