Recunoştinţă unui invalid de război,

MEDALIA NAŢIONALĂ “SERVICIUL CREDINCIOS” PENTRU PAVEL CEPĂNARU

În data de 28.10.2008, conducerea Filialei judeţene Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război BN, având în componenţă pe dl. col. retragere Ioan Birişiu - vicepreşedinte filială, dl. Traian Câmpeanu – secretar şi dl. Ion Câmpeanu – colaborator, s-a deplasat la domiciliul d-lui PAVEL M. CEPĂNARU din Bistriţa, B-dul Independenţei, având frumoasa vârstă de 88 ani, pentru a-i înmâna Brevetul şi Medalia Naţională “Serviciul Credincios”, în clasa a III-a cu însemn pentru militari.

Preşedintele României, dl. Traian Băsescu, a semnat la data de 21.04.2008 documentul în care se stipulează că: “Dorind a răsplăti meritele deosebite ale domnului Cepănaru M. Pavel – invalid de război, în semn de apreciere deosebită pentru profesionalismul de care a dat dovadă în întreaga carieră militară, pentru actele de vitejie şi devotamentul pe câmpul de luptă în timpul celui de-al doilea război mondial”.

Brevetul este contrasemnat de Cancelarul Ordinelor conform Decretului nr. 461 din data de 21.04.2008 şi Brevet MSCI 1428.

Din partea filialei ANVR BN i s-a oferit un premiu în bani, cu urările de sănătate şi felicitări pentru tot ce a făcut.

Şi noi îi urăm viaţă lungă, cu bucurii, sănătate deplină, să poarte cu mândrie şi demnitate medalia primită. Să ne trăieşti, bunicule Pavel!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5