Ne mândrim cu tine, Marian! Un bistriţean a primit Medalia Naţională "Serviciul Credincios" , conferită de preşedintele României

Bistriţeanul Marian Borgovan a primit Medalia Naţională "Serviciul Credincios" clasa a III - a, conferită de preşedintele României, domnul Klaus - Werner Iohannis !
Absolvent al Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă "Pavel Zăgănescu" Boldeşti, Marian a dovedit de la începutul carierei militare în situaţii de urgenţă că şi-a ales meseria cu sufletul. A participat şi coordonat numeroase misiuni de salvare a vieţilor semenilor, protejare a bunurilor materiale şi a mediului înconjurător, iar în mod special, anul trecut, în timpul liber a salvat două victime ale unui accident rutier produs în Pasul Tihuţa.
"Pentru tot ceea ce a făcut până acum şi pentru tot ceea ce va face în viitor, întreaga familie a pompierilor bistriţeni îi multumeşte şi îl asigură de sprijinul nostru, necondiţionat. Ne mândrim cu tine, Marian !" este mesajul transmis de ISU Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5