Medicul șef al Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, distins cu Ordinul „Mihai Vodă” de Mitropolitul Andrei. Lt. col. Dinu Chioralia a fost director medical la SJU Suceava

Medicul-șef al Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, locotenentul-colonel Dinu Ștefan Chioralia, care a fost numit director medical al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava în perioada militarizată, a fost distins duminică de IPS Mitropolit Andrei Andreicuţ.

La finalul slujbei de la Biserica „Sfântul Nectarie” din Dej, în semn de prețuire și recunoștință, Mitropolitul Andrei i-a oferit Ordinul „Mihai Vodă” locotenentului-colonel medic Dinu Ștefan Chioralia, care este stabilit în municipiu.

„Pentru mine Suceava a fost o experiență unică, inedită. Bucuria mea sufletească este că am putut să ajut Spitalul Județean, colegii, în perioada în care am fost acolo, și nu în ultimul rând pacienții spitalului. Ziua de astăzi este o zi specială, pentru că odată cu redeschiderea bisericii, am primit o înaltă distincție – Ordinul «Mihai Vodă» – din partea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei. Este o cinste și o onoare deosebită pentru mine să primesc această distincție, ca o recunoaștere a muncii mele depuse acolo, până la urmă a sacrificiului făcut acolo, departe de familie și de prieteni.”, a spus medicul Dinu Chioralia. 

Foro: Darius Echim

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5