Meşterii populari sunt invitaţi la „Târgul de Crăciun” al bistriţenilor

http://www.primariabistrita.ro/

Primăria municipiului Bistriţa intenţionează să ofere bistriţenilor şi oaspeţilor lor un „Târg de Crăciun” care să se desfăşoare de-a lungul întregii perioade a sărbătorilor de iarnă: din 6 decembrie 2012 până în 6 ianuarie 2013.
Târgul va fi amenajat în centrul istoric, pe Pietonalul Liviu Rebreanu – zonă pe care municipalitatea o va decora şi amenaja şi în acest an potrivit tradiţiilor de iarnă şi va constitui una din atracţiile pe care primăria intenţionează să le ofere, de sărbători, locuitorilor şi vizitatorilor Bistriţei.
La „Târgul de Crăciun” sunt aşteptaţi meşteri populari care să expună spre vânzare produse tradiţionale – obiecte de artă decorativă specifică sărbătorilor de iarnă, costume populare, ţesături, măşti, sculpturi şi obiecte din ceramică, împletituri din nuiele, podoabe – dar şi preparate din carne, lapte sau deserturi potrivite pentru mesele festive din perioada sărbătorilor de iarnă.
Cererile de înscriere se primesc până la data de 30 noiembrie 2012, la Direcţia de administrare a pieţelor din strada Cuza Vodă nr. 2 ori la sediul din Piaţa Decebal sau prin fax, la numărul 0263-206.170.
Persoana de contact: director Luca Răzoare, tel. 0756-222.050.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5