Cumpărăturile de sărbători pot începe de astăzi la Târgul de Crăciun 2012

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa–Năsăud, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bistriţa, organizează, începând cu 6 decembrie 2012, Târgul de Crăciun la Bistriţa.

Pentru prima dată, Târgul de Crăciun se va desfăşura atât în cortul expoziţional, cât şi pe Pietonalul „Liviu Rebreanu”. Expozanţilor invitaţi de către Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud li se vor alătura, începând din data de 8 decembrie 2012, meşteri populari şi producători, invitaţi de Primăria Municipiului Bistriţa.

Târgul de Crăciun este un proiect inedit, menit să confere o atmosferă magică sărbătorilor de iarnă la Bistrita.

Evenimentul din acest an se desfăşoară în zona centrală, pe Pietonalul Municipiului Bistriţa, în cortul expoziţional şi în zona din vecinătatea acestuia pe care municipalitatea o decorează şi amenajează potrivit tradiţiilor de iarnă.

Spaţiul este pus în valoare de aprinderea luminilor, moment care constituie debutul serbărilor de iarnă la Bistriţa.

Târgul şi este structurat pe 3 saloane:
I.CADOURI DE CRĂCIUN – Confecţii, tricotaje, încălţăminte şi articole de marochinarie; produse cosmetice, bijuterii, cadouri; decoraţiuni, mic mobilier; articole de uz casnic, sticlarie; diverse alte articole;

II. PRODUSE DE ARTIZANAT ŞI DE SEZON – obiecte de artă decorativă specifică sărbătorilor de iarnă, ceramică, împletituri din nuiele, podoabe, vin fiert, produse de cofetărie şi patiserie specifice sărbătorilor de iarnă, produse din carne şi lactate, alte produse alimentare şi tradiţionale;

III. SALONUL VERDE – produse naturiste (suplimente alimentare, produse de tratament, dulciuri şi sucuri naturale etc);

Intervalul orar în care vizitatorii sunt invitaţi să-şi dea întâlnire cu producătorii şi comercianţii în cortul expoziţional este următorul:

Joi, 6 decembrie 2012: orele 13,00-19,00;
Vineri, 7 decembrie 2012 – Marţi, 11 decembrie 2012: orele 10,00-19,00;
Miercuri, 12 decembrie 2012: orele 10,00-17,00.

Producătorilor şi comercianţilor care expun în afara cortului, li se vor alătura, începând cu 8 decembrie 2012, meşteri populari şi producători invitaţi de Primăria Municipiului Bistriţa, Târgul fiind deschis până în 6 ianuarie 2013.

Organizatorii au pregătit surprize pe parcursul târgului: la scena din cort puteţi asculta colinde, viziona obiceiuri de Crăciun şi admira lucrările elevilor Liceului de Artă “Corneliu Baba”.

Vineri 7 decembrie şi sâmbătă 8 decembrie îl puteţi întâlni pe Moş Crăciun!

Sursa: CCI BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5