Târg de Crăciun, culoare şi atmosferă de poveste pe Pietonal

Târgul de Crăciun organizat de Primăria Municipiului Bistriţa şi Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa–Năsăud, în Teatrul de vară şi pe Pietonalul Liviu Rebreanu, va fi deschis, mâine, moment care va coincide cu aprinderea luminilor de Crăciun - debutul serbărilor de iarnă la Bistriţa.

Meşteri populari, producători şi comercianţi din toate colţurile ţării, vor anima centrul Municipiului Bistriţa pe parcursul lunii cadourilor.

Astfel, cadourile pentru cei dragi şi bucatele pentru masa de Crăciun pot fi achiziţionate de la Târgul de Crăciun din centrul oraşului.

,,Târgul de Crăciun este un proiect inedit, menit să confere o atmosferă de poveste Sărbătorilor de iarnă la Bistriţa. Evenimentul se desfăşoară în zona centrală, pe Pietonalul Municipiului Bistriţa, în Teatrul de vară şi în spaţiul din vecinătatea acestuia, zonă pe care municipalitatea o decorează şi amenajează potrivit tradiţiilor de iarnă”, ne comunică organizatorii.

Târgul din acest an reuneşte un număr record de meşteri populari, producători şi comercianţi, cu o ofertă extrem de bogată. Pentru standurile exterioare, târgul se axează, cu preponderenţă, pe produse alimentare de sezon, produse meşteşugăreşti, produse ornamentale de Crăciun, iar în interiorul Teatrului de vară vor fi oferite spre vânzare cadouri diverse: confecţii pentru copii şi adulţi, încălţăminte, produse de artizanat, dulciuri şi produse tradiţionale şi de sezon, jucării, decoraţiuni de Crăciun şi multe altele.

Pe toată durată târgului, organizatorii au pregătit surprize pentru toate vârstele: concerte de colinde, întâlniri cu Moş Crăciun şi spiriduşii săi, ateliere de creaţie.

,,Vă aşteptăm să intraţi în atmosfera magică a Crăciunului, să admiraţi bradul şi feeria de culori şi să petreceţi sărbătorile de iarnă în centrul oraşului, împreună cu cei dragi”, spun organizatorii în invitaţia lansată.

Comentarii

05/12/13 15:33
Vizitator

Centrul orasului Bistrita este sufocat de tot felul de activitati pe care primarul Cretu le aglomereaza aici. Cea mai mare prostie a fost amplasarea “cortului de cultura” exact in mijlocul drumului, blocand total latura estica a Pietei Centrale . De asemenea, acum si latura sudica a Pietei Centrale a fost blocata prin mutarea scenei de pe pietonal, anuland orice perspectiva asupra bisericii evanghelice. Ca sa nu mai vorbim de nervii soferilor care nu mai au un loc de parcare in centrul orasului. Si toate astea pentru a inghesui pe pietonal targul de Craciun si oraselul copiilor, in timp ce la cateva sute de metri, aleile parcului proaspat renovate stau goale, fiind total nefolosite pe timp de iarna, cand ar putea gazdui atat targul de Craciun cat si oraselul copiilor. Chiar nimeni nu observa aceste anomalii izvorate din “mintea inteleapta” a unui singur individ.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5