Metoda cea mai sigură pentru a avea câştiguri de milioane

În noul an 2016, compania LiveStudio, lider în domeniul videochatului din Bucureşti, lansează un nou concept al câştigurilor, alături de cele mai calitative servicii. Cu o experienţă de peste 6 ani în mediul corporatist,  LiveStudio vine în întâmpinarea problemelor financiare de care se lovesc astăzi femeile şi le oferă o nouă perspectivă asupra vieţii. Strategiile şi organizarea bine pusă la punct a acestei afaceri sunt dovada profesionalismului şi a experienţei vaste în domeniu. De această organizare profită zilnic şi angajatele LiveStudio, care se află într-un studio de videochat din Bucureşti care oferă bonusuri mari, câştiguri de excepţie şi condiţii de muncă optime, alături de confidenţialitatea şi discreţia deplină.  

            Creşterea şi evoluţia din ultimii ani a LiveStudio în acest domeniu a făcut în aşa fel încât cifrele salariilor angajatelor să depăşească într-un mod considerabil numărul miilor. Sloganul “Acest site a fost creat în scopul recrutării de personal FEMININ pentru sesiuni de videochat NON ADULT şi ADULT într-un mediu deosebit, plăcut şi legal.” este cel care a reprezentat studioul de-a lungul acestor ani şi a adus succes. Acesta a fost un model chiar şi pentru alte studiouri de videochat, care au preluat acest slogan ca un bun exemplu pentru promovarea afacerii lor. LiveStudio se mândreşte astfel cu admiraţia celorlalte afaceri şi pentru faptul că prin profesionalismul de care dă dovadă este un studio demn de urmat.

            “Într-o industrie dominată de dorinţa de câştiguri şi bogăţie, LiveStudio se afirmă şi pe plan internaţional cu veniturile pe care angajatele noastre le au. Am reuşit să impunem un sistem de plată prin care garantăm un salariu de 4.500 lei lunar sau, la alegerea angajatelor, banii de pe comisionul progresiv. Aşadar, fetele angajate la noi pot să câştige peste 1.000$ lunar în timp ce se bucură de aparaturile cele mai performante şi un mediu plăcut de muncă. Ne-am definit munca prin corectitudinea plăţilor, prin punctualitate, promptitudine, legalitate şi respect absolut. Pentru că oferim angajatelor LiveStudio sinceritate şi onestitate, ne dorim ca acestea să ne ofere aceleaşi lucruri, deoarece aşa putem evolua şi creşte împreună precum o echipă adevărată.”, a declarat managera LiveStudio într-un interviu recent.  

            Un adevărat câştig al femeilor de pretutindeni

         Vorbind despre câştiguri şi bonusuri, LiveStudio se poate număra printre primii din top care oferă excelenţă în veniturile angajatelor. Dat fiind faptul că acestea profită de tehnologia performantă HD Streaming, compusă din camere Sony/Panasonic HD motorizate şi computere ultraperformante, ele se bucură de sume care depăşesc valoarea de 2.000$ lunar.

Bonusurile de la LiveStudio încep de la 300$, ele fiind împărţite în bonusuri pentru vechime, bonusuri de recomandare, pentru turele lucrate sau bonusul pentru modelul lunii. Totodată, există concursuri la care fiecare model poarte participa şi poate câştiga excursii la Viena, maşini, laptopuri şi alte lucruri.     

            Câştigurile financiare de la LiveStudio sunt dublate şi de avantajele semnificative care reprezintă studioul. Cu amenajări excelente care oferă confort deplin modelelor şi cele mai spaţioase camere de lucru de peste 12 metri pătraţi,  LiveStudio oferă un job comod şi relaxant. În acelaşi timp, această comoditate este completată şi de programul flexibil şi de poziţia convenabilă a studioului, sediul LiveStudio fiind chiar în centrul Bucureştiului, cu numeroase posibilităţi de transport public.  

            Prin aceste facilităţi şi oferte puse la dispoziţia modelelor sale, LiveStudio se declară cel mai bun studio de videochat din Bucureşti, pentru că reuşeşte să ofere servicii la cele mai înalte standarde, precum în cele mai mari companii internaţionale.

          

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5