Metodologia PCM este folosita inclusiv de NASA

Dezvoltarea este o adevarata necesitate pentru toata lumea, iar pentru a facilita acest proces avem acces la nenumarate training-uri. Unul dintre cele mai ravnite la ora actuala este cel concentrat pe Process Communication Model® pe care ni-l pun la dispozitie cei de la Brightway®. Pe langa acesta, aici sunt disponibile nenumarate alte cursuri care se dovedesc a fi ideale pentru orice persoana, motiv pentru care dezvoltarea ta poate sa inceapa chiar aici, atat de simplu este.

Pentru inceput oricine ar trebui sa stie cate ceva despre Process Communication Model® care reprezinta un tip de metodologie folosit pentru a analiza personalitatea. Metodologia este opera lui Taibi Kahler care a pus in practica un amplu proces de cercetare care se derulat pe o perioada de peste patru decenii. A fost necesara o perioada atat de mare de timp pentru a fi cumulate cat mai multe date si informatii pe baza carora sa se alcatuiesc si se completeaza profiluri. Totul presupune utilizarea a diferite instrumente practice pentru interactiunea cu omul pentru a determina rapid trasaturile acestuia, care sunt nevoile sale psihologice, modul in care se comporta in situatii de stres, care sunt factorii motivationale si multe altele.

Pe scurt, acest training pus la dispozitie de catre Brightway® se dovedeste a fi ideal pentru cei care isi doresc sa se conecteze cu alti oameni, pentru a invata fel si fel de tehnici de comunicare, de modalitati de motivare, de dobandire a fel si fel de notiuni legate de persuasiune si nu numai. Fiecare dintre acestea se dovedesc a fi numai bune si pentru activitatea profesionala, dar si pentru viata de zi cu zi. Totusi, cui este dedicat acest curs? Pur si simplu tuturor celor care sunt atrasi si interesati de psihologia omului, de modul in care comunicam si multe altele.

Acest training training Process Communication Model® se dovedeste a fi ideal atat pe plan personal, insa fi profesional datorita faptului ca orice persoana are sansa de a deveni un comunicator mai bun, se conecteaza mai usor cu cei din jur si poate deveni chiar un lider. Astfel, beneficiile aduse de curs sunt importante atat pentru participanti, cat si pentru organizatii. Incepand de la participanti, acestia au sansa de a constientiza arhitectura personalitatii umane, fapt care presupune ca pot analiza altfel modul in care se percepe realitatea, comportamentul uman si emotiile. Se identifica si se analizeaza comportamentul sub stres, se observa mai usor eventuale semnale de alarma si este mai simplu sa se construiasca relatii mai bune cu cei din jur.

Per total acest training ajuta mult orice persoana sa isi creasca productivitatea, sa isi imbunatateasca comportamentele distructive si sa isi identifice calitatile cele mai mari. Orice mesaj se poate transmite prin mai multe cai, insa ceea ce conteaza este ca identificam cu usurinta care sunt aceste cai. Interlocutorul trebuie sa inteleaga mesajul, sa il perceapa, iar asta este facilitat de modul in care se transmite. Totodata, cine nu si-ar dori sa descopere noi pasiuni si mici placeri ale vietii? Totul este posibil prin intermediul acestui curs pe care il ofera cei de la Brightway®. Gestionarea conflictelor devine o activitate mai simpla ca niciodata

Care sunt avantajele aduse la nivel de organizatie? Angajatii se pot adapta foarte usor la conditiile de lucru atunci cand au de-a face cu medii noi, sunt mai receptivi si se muleaza perfect. Totodata, organizatiile invata cum sa recruteze persoanele care sa se incadreze in parametrii cautati, Angajatii sunt mai usor de motivat, acestia pot atinge mai rapid performantele impuse si managerii buni pot gestiona asa cum se cuvine fiecare situatie. Restul detaliilor stii unde le alegi, direct la Brightway®.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5