Mica Oprea va fi director executiv la Consiliul Judeţean

Inspectorul guvernamental Mica Oprea va ocupa, din 1 iulie, funcţia de director executiv la Direcţia Administraţie Locală din cadrul Consiliului Judeţean. Postul a fost vacantat în urma pensionării lui Ioan Burian.

În noua sa calitate. Mica Oprea va coordona activitatea Compartimentelor de Resurse Umane, Juridic şi a Autorităţii Judeţene de Transport.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, este cel care i-a propus acesteia ocuparea funcţiei de director în instituţie, şi asta pentru că era nevoie de un profesionist.

Începând cu data de 16 iunie, Mica Oprea şi-a reluat, la cerere, activitatea în funcţia de inspector guvernamental în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Decizia a fost semnată de primul-ministru Victor Ponta şi a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 329 din 16 mai.
Mica Oprea a adresat o cerere pentru a activa ca inspector guvernamental, asta după ce deţinuse calitatea de director de cancelarie la Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud. Funcţia a durat cât mandatul prefectului Cristian Florian.

Mica Oprea şi-a început activitatea în anul 1982 ca jurist stagiar la Consiliul Popular al judeţului Bistriţa-Năsăud, iar dupü aceea a fost, pe rând, secretarul Primăriei Bistriţa, secretar general al Prefecturii, apoi subprefect.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5