Miercuri, 13 şoferi au rămas fără permis de conducere. Peste 240 de amenzi aplicate

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică au continuat acțiunile pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

„În urma activităţilor desfăşurate, la nivel județean, au fost aplicate 241 de sancţiuni contravenționale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de 53365 lei.

     Ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 13 permise de conducere, fiind retrase  și 3 certificate de înmatriculare”, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

    Cu dosar penal s-a ales un bărbat, de 51 ani, din Sântioana, care, în timp ce conducea un moped neînmatriculat pe raza localității, a pierdut controlul acestuia, colizionând stâlpul porții unui imobil.

    Din accident a rezultat rănirea acestuia. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cercetările continuă de Secția 1 Poliție Rurală Bistrița sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5