Peste 250 şoferi amendaţi în acest sfârşit de săptămână

     În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii au acţionat pentru prevenirea faptelor antisociale şi siguranța traficului rutier pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud. Potrivit comunicatului transmis de Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, poliţiştii rutieri au  aplicat 256 de  sancţiuni contravenţionale, ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar ca măsură complementară, au reţinut 11 permise de conducere şi au retras 6 certificate de înmatriculare auto.

  ***

Astfel, duminică,  poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din Budacu de Sus, în timp ce conducea pe raza localităţii Ardan  un autoturism având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată. Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

         La aceeaşi dată, pe raza localităţii Susenii Bârgăului, a fost identificat în trafic, un tânăr, în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

        De asemenea, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Nimigea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Cepari, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5